elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Oliva organitza la jornada sobre el nou Programa Erasmus+ 2014-2020

    La regidoria d’Educació informa de la presentació del nou Programa Erasmus+ 2014-2020, que tindrà lloc el 10 de desembre a les 17.00 hores al Saló d'actes del Centre Polivalent d’Activitats Socioculturals d’Oliva.

    La regidoria d'Educació, CEFIRE de Xàtiva i la Inspecció d’Educació, té previst realitzar una jornada de presentació del Programa Erasmus+, amb la finalitat de donar a conéixer les característiques i oportunitats del nou programa -especialment les accions dirigides als jóvens - i de promoure la participació d'associacions juvenils i socials i d'entitats locals en el Programa Erasmus+.

    Erasmus+ és la nova generació de programes europeus d'educació, formació, joventut i esport. El programa estarà en vigor des de l'1 de gener de 2014 fins al 31 de desembre de 2020 i té un pressupost total de més de 14.000 milions d'euros.

    La jornada està dirigida a representants d'institucions potencials sol•licitants de finançament per al desenrotllament de projectes, de tots els sectors de l'educació i de la formació (Centres d’educació infantil i primària, de secundària i batxillerat, de persones adultes, Formació Professional, Educació Superior), especialment a les que compten amb potencial multiplicador i de lideratge, així com Cambres de comerç, Agents socials, Instituts d'investigació, Empreses, Fundacions, ONGs, Associacions, Museus, Biblioteques, Autoritats locals i regionals i altres institucions especialment vinculades amb grups en desavantatge i amb necessitats especials, etc.

    Subir