elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià
A desenvolupar aquest estiu

Oliva programa al voltant de 53 activitats esportives dins del Programa Estiu Actiu 2013

  • Entre les activitats es troben cursos i activitats aquàtiques, competicions, programes de formació, l'Escola Esport i Salut, i la Setmana Esportiva

Els olivers disposaran aquest estiu d’una gran oferta esportiva entre la qual podran triar fins al proper mes de setembre. Un complet programa que destaca per la gran varietat de modalitats esportives ofertades i també perquè tant joves com persones grans tenen la possibilitat de practicar el seu esport favorit durant la temporada estival.

Els Serveis Esportius Municipals d'Oliva han organitzat una completa programació esportiva per als propers mesos d'estiu. Programació esportiva que s'emmarca dins del Programa Estiu Actiu 2013, que es va iniciar el passat 1 de juny, i que finalitzarà el proper 30 de setembre.

Les inscripcions es podran realitzar a partir del dilluns, 11 de juny, en horari de dilluns a divendres, de 10.30 h a 14.30 h en les Oficines dels Serveis Esportius Municipals, ubicades en el Pavelló d'Esports.

"Des de la delegació d’Esports treballem intensament per tal de poder oferir als nostres ciutadans una àmplia oferta esportiva durant els mesos d'estiu, tot i les dificultats actuals. Hem programat una amplia gamma d'activitats esportives, tant a la pròpia platja com en diferents instal•lacions municipals. La nostra intenció és que puguen practicar esports a Oliva tota aquella persona que ho desitge, ja siga menut, adolescent, major o jubilat" assenyalava el regidor d'Esports, Salvador Fuster.

Subir