elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Caducat el procediment administratiu interposat contra el pressupost de 2012

    La regidora d'Hisenda de l'Ajuntament d'Oliva, Ana Morell, ha anunciat hui de matí que la Sala del Contenciós Administratiu del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, ha declarat caducat el procediment administratiu interposat contra el pressupost de 2012, que en el seu dia va presentar la portaveu del Grup Municipal Popular, Chelo Escrivá.

    La resolució judicial de la Sala del Contenciós Administratiu s’ha emés per tal com "la Sra. Escrivá no va formalitzar la demanda en el termini corresponent".

    "La Sra. Escrivà entrebanca l'acció de govern local i això ha aportat un cost jurídic que han hagut d’assumir els mateixos ciutadans, perquè l’ajuntament ha hagut de pagar els costos dels procuradors i dels advocats del procediment" assenyalava la regidora Ana Morell.

    "La deixadesa de la portaveu popular en este procediment ha costat diners als nostres ciutadans, i queda demostrat que la Sra. Escrivá anteposa els seus interessos partidistes per davant dels de tot el poble".

    La regidora d'Hisenda afirma que amb esta sentència es demostra que les coses es van fer correctament en aquell moment per part del govern local, a l’hora d'aprovar els pressupostos de 2012 "i que van ser uns pressupostos prudents que anteposaven el benestar social i del ciutadà per davant d'altres despeses com ja es va poder demostrar amb el Pla d'Ocupació Local o les Ajudes d'Emergència Social que es van incrementar un 250%".

    Subir