elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

L’Ajuntament d’Oliva signa un conveni de col•laboració amb Caixa Popular

L’Ajuntament d’Oliva signa un conveni de col•laboració amb Caixa Popular
  MÁS FOTOS
  L’Ajuntament d’Oliva signa un conveni de col•laboració amb Caixa Popular - (foto 2)

  La Regidoria d’Ocupació i Empresa ha signat un conveni amb Caixa Popular a través del qual, ambdues entitats, volen col•laborar en el desenvolupament d'iniciatives emprenedores de creació d'autoocupació, ajudant a una millor cohesió social i desenvolupament econòmic de la població.

  Conscients de la importància que té en el teixit social i econòmic de la nostra població la generació i suport de projectes emprenedors i d'autoocupació i la necessitat d'oferir vies de finançament per a aquelles persones que vulguen desenvolupar un d'aquests projectes, es posa al seu abast una alternativa de finançament mitjançant la concessió de Microcrèdits Emprenedors. Per a la concessió d'aquests microcrèdits és necessari que la proposta arribe a l'entitat a través de l'Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament d'Oliva, en la qual el titular de l'operació l'haurà presentada.

  La regidora d’Ocupació i Empresa, Rosana Miñana, José Mª Company, director del Departament de Negoci-Màrqueting de Caixa Popular en presència de David Victoria, director de l’oficina d’Oliva, han estat els encarregats de la signatura d'aquest conveni, que té una durada inicial d'un any.

  Per a la regidora Rosana Miñana "este conveni posa a l'abast dels emprenedors de la ciutat d'Oliva una ferramenta per tal de facilitar el finançament dels seus projectes".

  Els beneficiaris d'aquests microcrèdits són microempreses o persones físiques, que tinguen previst obrir un negoci d'índole comercial o empresarial en l'àmbit geogràfic d'Oliva així com ciutadans i ciutadanes d'aquesta localitat que tinguen previst iniciar un negoci d'índole comercial o empresarial en un altre municipi on tinga oficina Caixa Popular.

  També poden acollir-se a ells les empreses de recent creació que desenvolupen la seua activitat en la població o la gerència de la qual siga d'aquesta població i desenvolupe la seua activitat en un altre municipi on tinga oficina Caixa Popular.

  L'import d'aquests microcrèdits suposarà fins al 95% de la inversió a realitzar, amb un màxim de 30.000€. El finançament es destinarà, exclusivament, al foment de l'autoocupació i la inserció socio-laboral del beneficiari/a.

  El termini d'aquestes operacions és fins a cinc anys, amb possibilitat de carència fins a sis mesos.

  Subir