26 de mayo de 2020 26/5/20

L’Ajuntament d’Oliva signa un conveni de col•laboració amb Caixa Popular

L’Ajuntament d’Oliva signa un conveni de col•laboració amb Caixa Popular - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  L’Ajuntament d’Oliva signa un conveni de col•laboració amb Caixa Popular - (foto 2)

  La Regidoria d’Ocupació i Empresa ha signat un conveni amb Caixa Popular a través del qual, ambdues entitats, volen col•laborar en el desenvolupament d'iniciatives emprenedores de creació d'autoocupació, ajudant a una millor cohesió social i desenvolupament econòmic de la població.

  Conscients de la importància que té en el teixit social i econòmic de la nostra població la generació i suport de projectes emprenedors i d'autoocupació i la necessitat d'oferir vies de finançament per a aquelles persones que vulguen desenvolupar un d'aquests projectes, es posa al seu abast una alternativa de finançament mitjançant la concessió de Microcrèdits Emprenedors. Per a la concessió d'aquests microcrèdits és necessari que la proposta arribe a l'entitat a través de l'Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament d'Oliva, en la qual el titular de l'operació l'haurà presentada.

  La regidora d’Ocupació i Empresa, Rosana Miñana, José Mª Company, director del Departament de Negoci-Màrqueting de Caixa Popular en presència de David Victoria, director de l’oficina d’Oliva, han estat els encarregats de la signatura d'aquest conveni, que té una durada inicial d'un any.

  Per a la regidora Rosana Miñana "este conveni posa a l'abast dels emprenedors de la ciutat d'Oliva una ferramenta per tal de facilitar el finançament dels seus projectes".

  Els beneficiaris d'aquests microcrèdits són microempreses o persones físiques, que tinguen previst obrir un negoci d'índole comercial o empresarial en l'àmbit geogràfic d'Oliva així com ciutadans i ciutadanes d'aquesta localitat que tinguen previst iniciar un negoci d'índole comercial o empresarial en un altre municipi on tinga oficina Caixa Popular.

  També poden acollir-se a ells les empreses de recent creació que desenvolupen la seua activitat en la població o la gerència de la qual siga d'aquesta població i desenvolupe la seua activitat en un altre municipi on tinga oficina Caixa Popular.

  L'import d'aquests microcrèdits suposarà fins al 95% de la inversió a realitzar, amb un màxim de 30.000€. El finançament es destinarà, exclusivament, al foment de l'autoocupació i la inserció socio-laboral del beneficiari/a.

  El termini d'aquestes operacions és fins a cinc anys, amb possibilitat de carència fins a sis mesos.

  Subir