elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

L'Agrupació Socialista d'Oliva demana la dimissió del Secretari General del PSPV, Ximo Puig

  L’Agrupació Socialista, per unanimitat, a l’Assemblea realitzada ahir, va decidir recolzar al Secretari General Pedro Sánchez, i demanar la dimissió del Secretari General del PSPV, Ximo Puig.

  "Ahir vam patir un dels processos més vergonyosos de la història recent del PSOE. Observàvem sorpresos com 17 membres de l’Executiva Federal presentaven la seua dimissió per fer fora al Secretari General, Pedro Sánchez".

  “Va ser un “Colp d’Estat”, una usurpació d’un càrrec que havia segut escollit per la militància” indica Carlos Mengual, Secretari General del PSPV-PSOE d’Oliva.

  Entenem que la intenció és que al procés de la investidura es vote l’abstenció, i s’otorgue al PP la presidència del Congrés dels Diputats. “No entenem com intenten fer aquestes maniobres antidemocràtiques, per donar-li el Govern al PP de Bárcenas, Rita,...” menciona Mengual.

  Però encara va ser major sorpresa, quan entre els 17 “colpistes” s’hi trobava el nostre Secretari General del PSPV, Ximo Puig, “ens vam quedar bocabadats, no ho entenia cap militant de la nostra Agrupació” explica el Secretari General dels olivers.

  Per tot això, la direcció d’aquest partit a Oliva va convocar una Assemblea Extraordinària i prendre mesures al respecte, i la resolució d’aquesta per unanimitat, va ser “demanar la dimissió immediata de Ximo Puig, com a Secretari General del PSPV-PSOE i de tota l’executiva, demostrar el nostre recolzament a Ximo Puig, i mostrar a Oliva, que no tots som iguals”.

  A l’Assemblea assistiren més de 60 persones, i totes pensaren el mateix “la situació que hui ha ocorregut és vergonyosa, i s’ha de fer alguna cosa”.

  L’Assemblea va decidir que s’enviara la carta al Secretari General, Ximo Puig, i també que es fera pública als ciutadans d’Oliva, “no anem a consentir que ens claven a tots al mateix sac. L’Agrupació d’Oliva vol fer públic, al seu poble, que no pensen en sillons i salaris, que no volen un pacte amb el PP, i que no pensen en intents antidemocràtics per fer fora a un Secretari General” finalitza Mengual.

  Subir