elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Jornada de la Xarxa AFIC al Centre Polivalent d’Oliva

Jornada de la Xarxa AFIC al Centre Polivalent d’Oliva
  MÁS FOTOS
  Jornada de la Xarxa AFIC al Centre Polivalent d’Oliva - (foto 2)

  El Director General de Comerç de la Generalitat Valenciana, Natxo Costa, i el regidor de Comerç, Mercats i Consum de l’Ajuntament d’Oliva, Pepe Salazar, han inaugurat aquest matí la reunió interterritorial de la xarxa d’oficines AFIC que s’està celebrant en el Centre Polivalent d’Activitats Socioculturals.

  En primer lloc, el regidor de Comerç, en representació de l’Ajuntament, ha destacat que Oliva vol continuar incidint en la col·laboració amb les diverses administracions “perquè tots junts siguem capaços d’impulsar i potenciar, cada vegada més, el nostre comerç local, com a font d’ingressos, de creació de llocs de treball i de progrés dels nostres municipis”. “És important que els departaments de Comerç dels Ajuntaments treballem conjuntament amb l’Administració autonòmica per tal de disposar de tota la informació i els recursos adequats perquè els nostres comerciants accedisquen a totes les ajudes possibles, tant pel que fa a la millora dels establiments, com també per promoure la implantació de nous comerços i la formació contínua dels empresaris, treballadors i tècnics del sector”, ha afirmat també Pepe Salazar.

  Per la seua banda, el Director General de Comerç, Natxo Costa, ha destacat que venia a Oliva a una “reunió de treball, per tal d’aconseguir, tal com ens vam comprometre tant en campanya com en el Pacte del Botànic, un model de comerç equilibrat que done suport al comerç de proximitat. Volem apostar pels nostres sectors econòmics tradicionals, especialment el xicotet comerç i l’agricultura”.

  Al llarg del matí, els responsables de la Direcció General de Comerç explicaran a alcaldes, regidors i tècnics d’uns 25 municipis de València i Alacant, el Pla de Treball de la Xarxa AFIC per als pròxims quatre anys. I a partir del migdia (14 h), seran els comerciants d’Oliva els que puguen conèixer de primera mà els principals projectes de l’Administració autonòmica per al sector comercial així com fer les preguntes i suggeriments que consideren oportuns.

  Subir