elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

"La Fira i Festes d'Oliva ha estat tot un èxit de participació", afirma el regidor Pepe Salazar

"La Fira i Festes d'Oliva ha estat tot un èxit de participació", afirma el regidor Pepe Salazar

  El regidor de Festes de l'Ajuntament d'Oliva, Pepe Salazar, considera que la Fira i Festes d'Oliva 2016, que es va celebrar del 17 al 19 de juny, ha estat "tot un èxit". Segons Salazar, "hem tingut una de les fires més participatives dels últims anys, amb milers de persones al carrer, gaudint de totes les activitats i els espectacles programats".

  "La Fira Gastronòmica ha estat plena de gom a gom, també la Fira Artesana del Llaurador i la Fira d'Atraccions", ha explicat el regidor de Festes. "El fet que la majoria d'activitats foren gratuïtes, fins i tot la Fira d'Atraccions tenia preus reduïts, ha fet que la gent isquera al carrer. Tots els espectacles han estat plens, des dels infantils passant pels musicals, el Figatell Sound, la VIII Baixada de Carretons del Raval o el Festival de la Cançó", ha afegit Salazar.

  "Hem tingut espectacles de qualitat, per a tots els públics i edats, i la gent ha respost", afirmava el regidor, "per fer-nos una idea, només diré que en els musicals i el Festival de la Cançó del parc de l'Estació hi havia 1.500 cadires, i molta gent va veure les actuacions en peu".

  Per tot això, el regidor de Festes ha volgut agrair a tots els que han fet possible l'èxit de la Fira i Festes d'Oliva 2016 el seu esforç, "des de la Policia Local fins a la brigada d'Obres i Serveis, a totes les persones que han organitzat les diferents fires i espectacles, a les associacions de la Fira Gastronòmica i la Baixada de Carretons del Raval, i sobretot a tots els veïns i visitants d'Oliva que han vingut, han participat i han disfrutat de tota la programació preparada. També voldria agrair als veïns que han pogut patir en algun moment l'aldarull de la fira, la seua paciència. Moltes gràcies a tots."

  Tot i això, Salazar ha afegit que "tot és millorable. Per això, el que hem de fer ara és analitzar detalladament tot el que hem tingut, parlar amb tots els implicats per tal de l'any que ve poder corregir tot el que calga i així tindre cada any una fira millor per a tots."

  23 de juny: Nit de Sant Joan

  Pel que fa a la Nit de Sant Joan, que tindrà lloc el pròxim 23 de juny, el regidor de Festes ha recordat que tindrem dos espectacles de qualitat i gratuïts per a tots els públics: un Correfoc i l'actuació de l'orquestra Syberia a la platja d'Oliva.

  "La gent ens demanava un correfoc, ací a La Safor ens agraden molt, per això tindrem un gran correfoc, a càrrec de la Penya Foc Seguit de Xeraco", destacava Pepe Salazar.

  El correfoc eixirà a les 23.00 h per l'avinguda Verge del Mar, des de l'encreuament amb el carrer Illa de Sardenya fins a la plaça d'Europa.

  A la mateixa plaça d'Europa començarà l'actuació de l'Orquestra Syberia a les 24.00 h.

   

  Subir