31 de mayo de 2020 31/5/20

Finalitza la campanya de Pagament Únic de Cítrics

  La Delegació d’Agricultura de l’Ajuntament d’Oliva informa que el passat 2 de maig va finalitzar la campanya de Pagament Únic de Cítrics al punt d'atenció al ciutadà ubicat a la localitat.

  Durant la campanya d'enguany s'han tramitat 523 sol•licituds, el 75% de totes les relacionades amb terres al terme d'Oliva. "Este any, des del punt d'atenció al ciutadà que ha posat a l'abast el Departament d'Agricultura hem tramitat 100 sol•licituds més que l'any passat" assenyalava el regidor Vicente Santacatalina. L'altre 25% s'han tramitat directament a les oficines de l'OCAPA de Gandia.

  Des de la Regidoria d'Agricultura s'ha donat a conéixer que, tots aquells agricultors d'Oliva que tinguen dret a sol•licitar este Pagament Únic, disposen encara fins el 10 de maig per fer-ho a les oficines de Gandia de l'OCAPA. Poden demanar estes ajudes aquells agricultors que disposen de, com a mínim, 3.000 metres quadrats de terres en producció en estos moments.

  Des de fa 4 anys este servei l’oferix directament l'Ajuntament d'Oliva després que la Conselleria d'Agricultura decidira tancar les oficines de l'OCAPA a Oliva ubicades a la carretera de Gandia. En estos moments, l'Ajuntament d'Oliva és una administració col•laboradora de l’Oficina Comarcal Agrària de Gandia.

  "Amb este servei que hem oferit hem intentat ajudar als nostres agricultors que travessen una situació molt complicada i, a més, evitar que es desplaçaren a Gandia per realitzar este tràmit. Volem agrair a l’Oficina Comarcal de Gandia per facilitar-nos la tasca. També ha servit per descongestionar les oficines comarcals" indicava el regidor d'agricultura, Vicente Santacatalina.

  Els sol•licitants d’este Pagament Únic han d’aportar el DNI i còpia dels drets renovats en 2012 (fulls signats de l’any passat) manifestant, si fóra el cas, abandonament de cultius, canvis de domicili, de compte bancari, existència de majors o menors superfícies de cultiu i, en definitiva, qualsevol variació respecte de la sol•licitud presentada l’any anterior.

  Subir