elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

VII encontre IES Gabriel Ciscar amb les empreses col·laboradores en la formació en centres de treball i formació professional dual

VII encontre IES Gabriel Ciscar amb les empreses col·laboradores en la formació en centres de treball i formació professional dual

  El dijous passat va tindre lloc en la Sala d'Usos Múltiples de l'Institut Gabriel Ciscar la VII edició de la trobada que s'organitza amb les empreses que participen en la Formació en centres de treball i en la Formació Professional Dual.

  Va haver-hi una assistència satisfactòria en què van estar presents representants dels diversos sectors relacionats amb aquest mòdul educatiu. Cal destacar el torn d'intervencions que van anar a càrrec de Marina Sánchez Costes, directora general de Formació Professional i Ensenyances de Règim Especial de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esports de València, de David González Martínez, alcalde de l'Ajuntament d'Oliva, de Yolanda Pastor, regidora d’Educació, de Rafael Juan Fernández, president de la Federació d'Associacions d'Empresaris de la Safor i de F. Xavier Gregori Ferrer, director de l'Institut d'Educació Secundària Gabriel Ciscar.

  En l'acte es va destacar, sobretot, la importància de la Formació Professional Dual com a element important per a guanyar competitivitat, i es va animar a tots els sectors perquè s'impliquen en l'aplicació d'este sistema educatiu.

  Després dels parlaments es va procedir al lliurament d'un detall commemoratiu a les empreses que han col·laborat recentment en l'acollida d'alumnes per al desenvolupament d'aquestes pràctiques empresarials.

  Va seguir l'acte amb la distinció als alumnes que han obtingut el millor expedient en les diferents famílies que s'impartixen en aquest institut i que van ser Maria Irene Ibarra Moreno en la Formació Professional Bàsica, Hanna Russell en el Cicle Gestió Administrativa, Nuria Barba Muñoz, Adriana Gràcia Pavó i Mª Mercedes Lloret Barbosa en el Cicle Administració i Finances i José Manuel Fajardo Navarro en el Cicle Mecanitzat.

  També es va fer menció de la Formació en centres de treball Europa en la qual l’alumna de l’institut María Jordá Fullana, realitza pràctiques al Regne Unit.

  Va acabar la sessió amb un vi d'honor que es va oferir als assistents.

  Subir