7 de junio de 2020 7/6/20

Cursos formatius d'agricultura a Oliva

    Oliva acollirà del 31 de març al 4 d'abril el curs "Poda en cítrics" que organitza la conselleria amb la col·laboració de la Regidoria d'Agricultura de l'Ajuntament.

    El curs es realitzarà en horari de 17.00 a 21.00 hores (tres dies pràctiques en camp). Les inscripcions es podran realitzar a l'Oficina Local Agrària i Medi Ambient (edifici ajuntament 2ª planta) en horari de dilluns a divendres de 09.00 a 14.00 hores. Més informació al següent enllaç de la pàgina web municipal: http://oliva.es/arees/economia/agricultura/cursos-agricultura/

    D'altra banda, la Regidoria d'Agricultura informa també que el proper dijous, 27 de març, tindrà lloc la xerrada informativa "Patrons i varietats de cítrics". Es realitzarà en horari de 09.30 a 13.30 hores a la Sala de Conferències de la Casa-Museu Maians (2ª planta), carrer Major nº 10. Assistència lliure (no cal inscripció prèvia).

    "Es tracta de dos activitats molt interessants per als agricultors que desitgen ampliar els seus coneixements. Des de la delegació d'Agricultura apostem sempre per este tipus de cursos formatius que ens demanden els nostres agricultors" assenyalava el regidor Vicent Santacatalina.

    Subir