2 de marzo de 2021 2/3/21

Creu Roja organitza el I Certamen Cofrare Solidari en Oliva

    Els veïns i veïnes d’Oliva tenen una cita el proper dissabte 7 de novembre a les 18:30 al Centre Polivalent, on Creu Roja organitza el I Certamen Cofrare Solidari a benefici dels Projectes de l’Assemblea Local al municipi.

    El preu de les entrades és de 5 euros (encara que els menors de 10 anys poden passar gratis) i la recaudació anirà destinada als programes que Creu Roja té a Oliva, amb especial atenció a Infància i Joventut amb dificultats socials, un col·lectiu prioritari per a la Institució.

    A l’acte participen l’Agrupació Musical Nuestra Señora de la Piedad, la Banda Sant Sepulcre, la Banda de Cornetes i Tambors Ecce-Homo, la Banda de Cornetes i Tambors Humanidad y Pasión, la Banda de Cornetes i Tambors Jesús Nazareno, la Banda de Cornetes i Tambors Nuestro Señor Padre Jesús Cautivo, la Banda Nostra Senyora dels Dolors i la Banda de Cornetes i Tambors Jesús de la Pasión.

    Les entrades estan ja a la venda en la Perruqueria Libertad i Estètica Mónica (C/ Isaac Albéniz n.42, baix), a l’Assemblea Local Creu Roja Oliva (C/ Guillem de Castro s/n) i a la Guarderia El Solet (C/ Mestre Chapí n.2 baix).

    Subir