28 de enero de 2020 28/1/20

Creu Roja Oliva crea 70 llocs de treball en el Servei de Socorrisme a les platges d’Oliva i Piles

Creu Roja Oliva crea 70 llocs de treball en el Servei de Socorrisme a les platges d’Oliva i Piles - (foto 1)
  • Un total de 110 aspirants participaran en les proves per a cobrir les places de socorristes aquàtics, patrons d’embarcació, infermers, socorristes de bany adaptat i tècnics en emergències

  • L’acord de col·laboració signat entre Creu Roja Oliva i els Ajuntaments d’Oliva i Piles, permet mantenir el dispositiu de vigilància i salvament actiu des del mes de juliol fins a setembre

MÁS FOTOS
Creu Roja Oliva crea 70 llocs de treball en el Servei de Socorrisme a les platges d’Oliva i Piles - (foto 2)

El proper dissabte 24 de Maig es desenvoluparan les proves de selecció del personal que este estiu s’encarregarà del socorrisme i salvament a les platges d’Oliva i Piles. La prestació d’este servei és fruit d’un acord de col·laboració entre Creu Roja Oliva amb els Ajuntaments d’Oliva i Piles.

Les proves físiques començaran a les 9 del matí davant la Posta Sanitària de la platja d’Oliva en la Plaça Europa, i consistiran en exercicis de resistència cronometrats per un circuit entre la vora de la mar i dins de l’aigua. Posteriorment es faran les proves teòriques amb demostració de coneixements cardio-pulmonars i primers auxilis.

Enguany se n’han presentat 110 persones per a ocupar les 70 places que s’agafaran per a cobrir el servei, durant la temporada alta d’estiu de juliol a setembre. Per categories es presenten 83 aspirats a socorristes aquàtics, 9 a patrons d’embarcació, 9 a infermers (DUE), 5 a socorristes de bany adaptat i 4 a tècnics d’emergències (TES).

S’aniran ocupant les places als dos municipis, on desenvolupa el servei Creu Roja Oliva, quedant en la borsa de treball tots aquells participants que no aconseguisquen les notes més elevades, per a ser reclamants més endavant segons les necessitats de la temporada.

Subir