elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Compromís per Oliva presenta la seua candidatura local

Compromís per Oliva presenta la seua candidatura local - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Compromís per Oliva presenta la seua candidatura local - (foto 2)

  Aquest divendres 24 d’abril, el candidat de Compromís a l’alcaldia d’Oliva, David González, presenta la llista de les persones que l’acompanyen en les pròximes eleccions de maig.

  La gent que forma part de la candidatura té clar que es presenta per treballar per les veïnes i els veïns d’Oliva amb trellat, transparència i fent partícip a la societat de les decisions que es prenen en l’Ajuntament. «Les idees, l’esforç i la voluntat de totes i tots són el fonament per construir un projecte cohesionat i sòlid per a Oliva».

  Compromís és conscient dels reptes que té Oliva al davant, i que la seua feina és fer de motor de la nostra ciutat, generar treball i activitat. Per això, «presentem un equip on es combinen l’experiència en la gestió i les noves visions d’una generació més jove». Persones ben coneixedores de la realitat d’Oliva i les necessitats pròpies del dia a dia, als qui els uneix la voluntat i les ganes de treballar amb i per a la ciutadania. Per a David González, la seua llista esdevé «una candidatura amb valentia i capacitada per seguir fent d’Oliva un lloc millor: una ciutat per a tot un poble».

  La festa de presentació tindrà lloc divendres 24, a les 20:30 h, al Cine de la Mar en la Platja d’Oliva (c/ Verge de la Mar, 2). En acabant, els assistents tindran ocasió de raonar, gaudir d’un vi d’honor i de la música en directe d’Urgencia Jazz Quartet.

  Subir