elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

El carretó "Aviador" guanya la VIII Baixada de Carretons del Raval

El carretó "Aviador" guanya la VIII Baixada de Carretons del Raval
  MÁS FOTOS
  El carretó "Aviador" guanya la VIII Baixada de Carretons del Raval - (foto 2)
  El carretó "Aviador" guanya la VIII Baixada de Carretons del Raval - (foto 3)
  El carretó "Aviador" guanya la VIII Baixada de Carretons del Raval - (foto 4)
  El carretó "Aviador" guanya la VIII Baixada de Carretons del Raval - (foto 5)
  El carretó "Aviador" guanya la VIII Baixada de Carretons del Raval - (foto 6)
  El carretó "Aviador" guanya la VIII Baixada de Carretons del Raval - (foto 7)

  El carretó "Aviador", de Cristina Escrivà, va ser el millor de la VIII Baixada de Carretons del Raval, que es va celebrar el passat dissabte 18 de juny dintre de la Fira i Festes d'Oliva 2016. El segon premi va ser per al "Trineo" pilotat per Francisco Jiménez, i el tercer per al carretó "Sant Vicent", de Luis Orquín. Els tres es van emportar el premi en metàl·lic més un trofeu elaborat per la Fundació Espurna.

  La Baixada va estar organitzada un any més per la regidoria de Comerç, Mercats i Consum de l'Ajuntament d'Oliva, i les associacions de veïns del Raval, Raval-Gerreria, i Pinet, més l'Associació El Romaní de la Safor, amb la col·laboració d'ACCO i d'altres empreses locals.

  "Hem de destacar sobretot l'esforç dels participants i dels organitzadors, i per descomptat la participació" dels veïns, explicava el regidor de Comerç i Festes, Pepe Salazar. "Els veïns del Raval han tornat a demostrar que treballen pel seu barri, per donar-li vida, i que són capaços de fer uns carretons originals i innovadors any rere any", afegia el regidor.

  Subir