elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

La Biblioteca Tamarit rep el premi 'Maria Moliner' d'animació a la lectura

La Biblioteca Tamarit rep el premi 'Maria Moliner' d'animació a la lectura
  • El projecte "Més llibres, més lliures" ha estat reconegut pel Ministeri de Cultura en la XVII edició del concurs

MÁS FOTOS
La Biblioteca Tamarit rep el premi 'Maria Moliner' d'animació a la lectura - (foto 2)

El Servei de Biblioteques de l'Ajuntament d'Oliva ha aconseguit, una vegada més, ser premiat en el Concurs d'Animació a la Lectura 'Maria Moliner' que convoquen anualment el Ministeri de Cultura, la Federació Espanyola de Municipis i Províncies i la Fundació Coca-cola.

Al premis és van presentar 605 biblioteques de tot l'estat, dels quals només es'n van seleccionar 300, i rebran, per tant, un extens lot de llibres per millorar els seus fons bibliogràfics. El concurs, que enguany ha celebrat l'edició número 17, premia els projectes presentats per els biblioteques basant-s'en el seu interès, la planificació i viabilitat, i també l'originalitat i la immersió en noves tecnologies. Els biblioteques d'Oliva han aconseguit aquest premi en set ocasions, la primera dels quals és remunta a l'any 2008. El projecte presentat enguany duia per títol "Més llibres, més lliures".

Enric Escrivà, regidor de Biblioteques, ha felicitat el personal del Servei de Biblioteques per la seua demostrada professionalitat i per la implicació en la vida social i cultural de la ciutat mitjançant els nombroses activitats d'animació lectora. També ha volgut fer extensiva aquesta felicitació als Serveis Culturals de l'Ajuntament i a l'Escola Municipal de Teatre, per la col·laboració puntual en algunes dels activitats incloses en el projecte del Servei de Biblioteques, com llaura la recentment celebrada 'Nit de Per' o els exitoses 'Llegendes del Pinet'. Així mateix, ha remarcat l'esforç de l'actual govern municipal per incrementar els pressupostos dels biblioteques municipals, sense els quals no seriosa possible optar a premis com el que s'acaba de rebre.

Subir