15 de diciembre de 2019 15/12/19

La regidoria de Normalització Lingüística obri el període d'inscripció per als Cursos de Valencià

  La regidoria de Normalització Lingüística de l'Ajuntament de Novelda anuncia l'obertura del termini d'inscripció per als Cursos de Valencià 2014/2015.

  Aquests cursos estàn orientats a la preparació dels exàmens de valencià que la Generalitat Valenciana realitza cada any a través de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, per a l'obtenció les acreditacions oficials de coneixements generals de valencià, en els diferents graus: oral, elemental, mitjà i superior.

  Les inscripcions es poden realitzar a l'Agència de Promoció del Valencià AVIVA, situada al CC Gómez Tortosa, al carrer Major, nº 6, de l'1 al 30 de setembre de 2014, en horari de 9 a 12.30 h, de dilluns a dijous.

  Per a formalitzar la matrícula és imprescindible omplir la fitxa d'inscripció, on figuren els horaris i els diferents nivells. L'admissió als cursos està condicionada al nombre de places disponibles.

  A les persones que no puguen assistir-hi, l'AVIVA els ofereix un servei d'informació que inclou assessorament sobre les proves, temaris, models d'examen, bibliografia, etc.

  ocultar
  La regidoria de Normalització Lingüística obri el període d'inscripció per als Cursos de Valencià
  Subir