22 de febrero de 2020 22/2/20

Els Catarres presentaran nou disc a Morella

  Els amants de la bona música estan d’enhorabona. Per tancar el mes d’abril, Morella serà l’escenari de presentació del 3er disc d’estudi d’Els Catarres, que tornen a la vila amb una estimable deferència pel públic de les comarques de Castelló.

  El nou disc estarà editat per Música Global, i es presentarà al mes de març, després d’un any d’aturada de l’activitat del grup dalt dels escenaris. En peu de guerra és l’avançament en format vídeo d’aquest treball.

  Aquesta presentació serà un dels events destacats de la programació cultural de Morella, així com de la Comarca d’Els Ports, que enguany promet ser centre de diversitat de propostes culturals d’alt contingut.

  Amb només dos discos i un EP, Els Catarres s’han convertit un dels grups més importants i seguits de Catalunya, amb 90.000 fans al Facebook, més d’un quart de milió de descàrregues i 30.000 discos venuts La seva marca personal és ben coneguda: Sonoritat acústica, a mig camí del folk i el pop, combinada amb ritmes ballables i desplegada a l'escenari amb una energia i alegria que els fa únics. Amb el seu anterior treball, Postals, van obtenir els guardons més prestigiosos de la música nacional: Premi al Disc Català de Ràdio 4, 5 Premis Enderrock (millor artista, disc, cançó, lletra I portada) i Premi ARC de la indústria del directe a la millor gira. Més de120 concerts en poc més d’un any, amb presentacions a Madrid, Euskadi, Galícia, Aragó i Castella, a més d’iniciar el seu camí internacional amb una desena d’actuacions a França.

  Els catalans estaran acompanyats d’Ègalitè banda revelació de Castelló al 2014, els qui presentaran també el seu primer disc Surt el Sol (Autoeditat), disc valorat pels lectors de la Revista Tres Deu com un dels millors de l’any.
  A més, el concert comptarà amb el guanyador del 1er concurs de Rock En Bena (que es celebra aquests mesos a Castelló), i un final de festa apoteòsic comandat pel duet de la Marina Escala & Corda Djs.

  Subir