27 de febrero de 2020 27/2/20

Nules i Moncofa demanaran a Diputació millores al camí de les Serratelles

Nules i Moncofa demanaran a Diputació millores al camí de les Serratelles - (foto 1)

    L'Ajuntament de Nules i l'Ajuntament de Moncofa han tractat en una reunió celebrada recentment la possibilitat de sol·licitar a la Diputació de Castelló millores al camí de les Serratelles. Així ha quedat establit en la reunió feta recentment entre l'alcalde de Nules, David García, i la regidora de Platja, María Jesús Gabaldón, amb l'alcalde de la localitat veïna, Wenceslao Alós, i el regidor d'Urbanisme de Moncofa, Pedro Sales.

    Així, s'ha plantejat la possibilitat «de demanar conjuntament a la Diputació de Castelló que elabore un projecte per a transformar el camí de les Serratelles afegint-hi una via de vianants i un carril bici que unisquen les dues platges», tal com explica García.

    I és que els dos alcaldes han coincidit, en paraules de l'alcalde de Nules, «en la importància que les dues platges estiguen unides a través d'un vial que hui en dia resulta perillós».

    Així, conscients de «la dificultat econòmica de les administracions locals, un projecte d'aquest tipus no es podria dur a terme sense l'acord d'administracions més grans com en aquest cas la Diputació».

    Subir