elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Compromís potenciarà un pla integral de serveis socials

    Un dels principals punts del programa de Compromís per Moncofa serà la creació d'un pla integral de serveis socials. Amb aquest pla,"volen realitzar diferents iniciatives per frenar la pobresa dins dels seu municipi i facilitar la integració social a aquelles persones amb dificultats econòmiques".

    El pla consistirà en dos punts bàsics, segons l'equip de Compromís :"No permetrem que cap moncofí o moncofina passe fam o es quede sense sostre. No potser que hi hagi gent al nostre poble que no tinga per menjar o que els bancs continuen desnonant persones per continuar especulant sense que passe res. El nostre govern esta enfocat al rescat de les persones i no al poder econòmic especulatiu."

    El pla, que proposa Compromís, te diferents iniciatives caracteritzades per millorar l'existent departament de serveis socials. Com explica el seu portaveu i cap de llista, Josep Canós:"Primer de tot hem de millorar l'equip multidisciplinari de serveis socials de l'Ajuntament. Després mantindrem les ajudes econòmiques i alimentaries a tota aquella persona del poble que ho necessita, recolzem i promourem els moviments de la PAH al municipi, fomentarem l'habitatge i el lloguer social per acabar amb l'especulació,etc."

    Dintre dels plans dels valencianistes, esta la creació d'una forta relació amb la Generalitat Valenciana per sancionar aquelles entitats financeres que vulguen especular amb els habitatges i no cedir a la compra o lloguer social. Segons explica Compromís:"Ja han xuclat prou de la mamella i han dessagnant al nostre poble. Ara ens toca recuperar la dignitat! Sinó volem els imposarem sancions amb la contribució dels habitatges que tinguen buits i que només utilitzen per guanyar diners encara que hi ha gent al carrer".

    Subir