29 de noviembre de 2020 29/11/20

Nofuentes visita els joves de “La Dipu et beca” de Massamagrell

Nofuentes visita els joves de “La Dipu et beca” de Massamagrell - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Nofuentes visita els joves de “La Dipu et beca” de Massamagrell - (foto 2)

  El diputat Bartolomé Nofuentes ha visitat aquest matí als estudiants que estan desenvolupant aquest estiu les pràctiques a través de “La Dipu et beca” en el municipi de Massamagrell. La localitat de l'Horta Nord té un total de 35 becaris veïns del poble.

  Nofuentes s'ha reunit amb els joves perquè li expressaren la seua valoració sobre aquest programa al que han qualificat positivament.

  A més, també han plantejat al diputat millores per a les pròximes edicions de “La Dipu et beca”, i han traslladat la idea de poder realitzar el seu projecte universitari durant les pràctiques i que siga tutelat pels tutors del mateix consistori, i així, al seu torn, invertir eixes pràctiques per a redactar el treball acadèmic. El diputat Nofuentes ha apuntat les propostes dels estudiants i ha afirmat que “s'estudiaran” cadascuna d'elles.

  Nofuentes ha valorat aquesta trobada com alguna cosa molt positiu. Demà el responsable del programa provincial de pràctiques visitarà les localitats d'Almussafes, Silla i Sedaví.

  Subir