7 de agosto de 2020 7/8/20

Massamagrell inicia les seues Falles amb la tradicional Crida

Massamagrell inicia les seues Falles amb la tradicional Crida - (foto 1)
  • L’acte, precedit per la tradicional cercavila de les set comissions falleres, va comptar amb un discurs conjunt de les set falleres majors i de l’alcalde de la localitat, Paco Gómez

Les falles 2020 ja son una realitat a Massamagrell després de que ahir al migdia tinguera lloc la tradicional Crida des del balcó de l’ajuntament a la Plaça Constitució. L’acte va ser precedit per la tradicional cercavila, a la que van participar les set comissions falleres que existeixen al municipi: Falla Mas de Grell, L’Amistat, Les Casetes, El Tro, Plaça Inmaculada, La Raval i Rei en Jaume.

El discurs per part de les comissions falleres el realitzaren de forma col·lectiva les set falleres majors de Massamagrell: Ana Maria Camarena, María Moreno, Eva Díaz, Mª Amparo Jímenez, María Vecina, Aroa Berga y Paula García.

L’alcalde de la localitat, Paco Gómez va destacar al seu discurs “La germanor de les comissions falleres de Massamagrell, que és un poble obert, festiu i respectuós. Per això, convidem a tothom a gaudir les nostres festes”.

Subir