elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Massamagrell comença dilluns de la setmana que ve el primer pagament de les 1.119 solicituts del programa Xarxa Llibres

    L´Ajuntament de Massamagrell comença, dilluns 9 de maig, a pagar les ajudes de Xarxa Llibres. L'ajuntament ha aportat a aquest programa un total de 107.942,51 euros, al costat de les altres aportacions de la Diputació de València i la Conselleria d'Educació, pel mateix import, per a pagar la primera fase del programa de gratuïtat de llibres de text en Primària i Secundària.

    Un total de 1.119 alumnes s’han beneficiat de l’ajuda. Només hi ha 17 casos en què s’ha denegat l’ajuda, principalment per no estar empadronat a Massamagrell o no cursar ensenyaments obligatoris.

    El regidor d'Educació, Pablo Bellver, senyala que "el personal de l'Ajuntament ha fet un gran esforç per tirar esta bona iniciativa cap endavant, tenint en compte que hem hagut de fer-ho amb el mateix personal que ja teníem, però estem molt contents que per fi acabe satisfactòriament".

    Per altra banda, l'alcalde de la localitat, Paco Gómez, mostra la seua satisfacció per aquesta bona iniciativa "perquè amb ella, anem pas a pas, pel camí de la gratuïtat de l'educació, tal com marca la Constitució, i amb açò ajudem a les famílies i millorem el seu dia a dia, que en definitiva, és per al que estem ací".

    Subir