13 de diciembre de 2019 13/12/19

Archivo de noticias de Educación en Massamagrell - Mayo 2016

Massamagrell comença dilluns de la setmana que ve el primer pagament de les 1.119 solicituts del programa Xarxa Llibres

MASSAMAGRELL | EDUCACIÓN
L´Ajuntament de Massamagrell comença, dilluns 9 de maig, a pagar les ajudes de Xarxa Llibres. L'ajuntament ha aportat a aquest programa un total de 107.942,51 euros, al costat de les altres aportacions de la Diputació de València i la Conselleria d'Educació, pel mateix import, per a pagar la primera fase del programa de gratuïtat de llibres de text en Primària i Secundària. Un total de 1.119 alumnes s’han beneficiat de l’ajuda. Només hi ha 17 casos en què s’ha denegat l’ajuda, principalment per no estar empadronat a Massamagrell o no cursar ensenyam...
Subir