elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

La Ràdio de Manises celebra el Dia Europeu de la Música amb l'actuació de Pau Alabajos

La Ràdio de Manises celebra el Dia Europeu de la Música amb l'actuació de Pau Alabajos

  Ràdio Manises 105.7 FM i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Manises celebraran el Dia Europeu de la Música amb un tercer i últim acústic. La cita serà el dimarts 21 de juny, a les 20:00 hores a la Sala Vicent Ros de la Casa de Cultura de Manises. La data s'ha triat pensant en el solstici d'estiu, el 21 de juny, ja que la Unió Europea celebra una jornada destinada a promoure l'intercanvi cultural entre els pobles marcat pel transvasament musical d'uns territoris a uns altres.

  L'objectiu principal d’ “Els acústics de Ràdio Manises” és unir-se a la promoció de la música i dels artistes valencians. D'una banda, el 21 de juny és una data en la qual molts músics aficionats voluntàriament eixen a tocar al carrer. Però també s'aprofita per organitzar concerts gratuïts, en els quals el públic tinga l'oportunitat de presenciar els seus artistes preferits sense importar estil ni origen. En aquest sentit, la 105.7fm realitzarà un tercer i últim acústic coincidint amb el Dia Europeu de la Música que es podrà escoltar a través de Radio Manises per totes les vies d'emissió (FM, on line i a les app a Android i iOS).

  En aquesta ocasió l'entrevista i l'acústic serà amb Pau Alabajos que està de gira promocionant el seu últim treball discogràfic “L'amor i la ferocitat”.En “Els acústics de Ràdio Manises ”interpretarà els temes d'aquest CD gravat a Nashville (Tennessee) amb el productor nord-americà Brad Jones que marca un abans i un després en la seua discografia.

  Pau Alabajos va començar la seua carrera artística actuant als carrers de València, interpretant les seves cançons en el districte de Ciutat Vella. En 2004 va publicar el seu disc debut, “Futur en venda” (Càmera Rècords, 2004), que va rebre el Premi Ovidi Montllor 2006 a la millor lletra per Cançó explícita.

  El regidor de Cultura de l’Ajuntament de Manises, Xavier Morant, ha volgut recordar que este tercer acústic “és una gran oportunitat per conèixer més artistes destacats de la nostra terra i tindre una sessió de música molt interessant i gratuïta”.

  Subir