21 de enero de 2021 21/1/21

Quatre centres educatius de Manises participen en la jornada «Primavera Educativa»

  Durant el proper cap de setmana, la Generalitat Valenciana, la Diputació de València i l'Ajuntament de València, organitzen la primera trobada anomenada “Primavera Educativa”, que tindrà lloc al llarg de l'antic llit del riu Túria. Serà una jornada on estaran presents centres de tota la Comunitat Valenciana i de tots els nivells educatius per tal demostrar els treballs realitzats entre alumnes i professors durant el present curs.

  Són quatre els centres educatius de la ciutat de Manises, l'IES Rodrigo Botet, l'IES Ausias March, l'IES Pere Boïl i l'E.I. Príncipe Valiente, que estaran presents en aquestes jornades en les quals es realitzaran exposicions, conferències, exhibicions, contacontes, música i moltes més activitats.

  El primer dia, divendres a les 18:00 hores, l'Escola Infantil de Manises “Príncipe Valiente” ha organitzat un contacontes anomenat “El Joc del Teatre” que es realitzarà a la Carpa 1.

  D'una banda, l' IES José Rodrigo Botet realitzarà dissabte a les 15'30 hores al complex La Petxina, una ponència baix el títol “Aplicacions Robòtiques de la Raspberry”. A continuació, a les 17:00 hores, es farà una presentació de les aplicacions robòtiques desenvolupades per aquest institut. Durant divendres, dissabte i diumenge es realitzaran diverses exhibicions de robòtica. A més, diumenge a les 10:00 hores, alumnes d'aquest centre actuaran en un concert de Percussió que se celebrarà al Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo (C/ Ricardo Muñoz Suay).

  D'altra banda, l'IES Pere Boïl presentarà l'exposició “Creativitat al Pere Boïl” el diumenge 15 de maig a la Carpa 1 (junt al Gulliver) que es podrà visitar de 16:00 a 20:00 hores.

  Per últim, les activitats programades per l'IES Ausiàs March de Manises per a la Primavera Educativa estan previstes per a dissabte 14 de maig a l'Espainaturia – aula taller 2 (tram 2 del riu) on a les 13:00 hores es podrà gaudir de “Un Ausiàs de Sensacions” i, per la vesprada, de 18:00 a 20:00 hores, es farà un fashion show photocall sobre com transformar objectes en desús en obres d'art. A més, diumenge 15 a les 10:00 hores, a la zona 2 Botànic IES Barri del Carme (Carrer Beneficència, 20) també contarem amb la dramatització realitzada per alumnes del mateix centre anomenada “Plurilingüisme en Viu”. Per la vesprada, de 16: 00 a 18:00 hores, se celebrarà una Taula Redona Plurilingüisme (experiències compartides amb altres centres).

  La clausura, en la qual participaran tots els Centres d' Educació Secundària, tindrà lloc a les 19:00 hores al Palau de la Música, no obstant això, des de les 17:30 hores estaran les portes obertes i diverses actuacions amenitzaran els moments previs al tancament de la Primavera Educativa.

  La Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Manises, dirigida per Pilar Molina, vol mostrar tot el seu suport als centres educatius de Manises que participen en aquesta gran iniciativa i a més, vol agrair a la Conselleria d'Educació l'esforç que realitzarà durant aquest dies de convivència.

  Subir