5 de junio de 2020 5/6/20

Projecte KA1, l'Erasmus dels Professors de Secundària

Projecte KA1, l'Erasmus dels Professors de Secundària - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Projecte KA1, l'Erasmus dels Professors de Secundària - (foto 2)

  Els professors de l'IES José Rodrigo Botet de Manises van a tindre l’oportunitat de continuar formant-se i ampliar seus Coneixements en l’estranger gràcies al projecte "Noves experiències i nous reptes: una millor escola per a una millor societat" ( 2016-2018 , que els ha concedit la Unió Europea dins el programa Erasmus + "Europa en les aules, al centre i en la localitat”.

  L'IES José Rodrigo Botet, Institut d'Ensenyament Secundari i de Formació Professional situat a Manises, augmenta així l’ampli bagatge de projectes educatius europeus en els que participa des de fa anys. El centre du a terme un exhaustiu pla de desenvolupament europeu participant en Projectes eTwinnig, Comenius , FCT a Europa i Erasmus + des de fa més de 5 anys. Cal destacar que aquest projecte formatiu concedit és una continuació de l'anterior Erasmus KA1 "Formant professors, millorant les escoles, canviant la societat" (2014-2016).

  El Grup de professors encarregat d’aquest projecte porta un any treballant en ell. Aquest estiu arriba el moment de posar en pràctica els objectius del treball amb les seues estades de formació a l'estranger. Els professors es convertiran en Alumnes de 'Erasmus + per a adquirir nous coneixements que s'aplicaran posteriorment durant el curs 2016-2017 en benefici de seus alumnes.

  Entre els objectius que s'ha marcat l'IES José Rodrigo Botet de Manises en el seu projecte KA1 destaquen: treballar en la internacionalització del centre, millorar la seua oferta educativa, augmentar Les competències professionals i qualificació personal de docents i equip directiu per a millorar la pràctica docent i crear una xarxa d'agents de modernització del centre que augmenten la motivació i Satisfacció del Treball quotidià.

  Aquestes són les metes a curt termini , però els professors que estan treballant en aquest projecte asseguren que la finalitat del seu Erasmus + és encara més ambiciosa i esperen que una vegada finalitzats els dos anys del projecte es puga aconseguir que seus alumnes arriben a un major coneixement d’ Europa, les seues cultures i les oportunitats de Treball, així com la Formació d'una identitat europea i el desenvolupament d'una mentalitat oberta per a poder viatjar, treballar o viure en altres països de la Unió Europea.

  Subir