22 de noviembre de 2019 22/11/19

Nous èxits del Club de Natació Fènix de Manises

Nous èxits del Club de Natació Fènix de Manises - (foto 1)

  Els passats 25 i 26 de Juny van participar en el Campionat Autonòmic Júnior i Absolut, aconseguint una mínima nacional del nadador Ivan Moreno i quatre medalles de la nadadora Maria Soto, dos bronzes en 400 m i 200 m estil júnior, i dos ors en 200 m papallona júnior i absolut.

  A més aquest cap de setmana han participat en dos campionats. En el Campionat Autonòmic Aleví, Belén Hernández va aconseguir una medalla d'or en 200 m estils i una medalla de bronze en 200 m esquena, i Arantxa Casquero aconseguia una medalla de plata de 200 m braça i mínima nacional en 100 m braça. La resta de nadadors i nadadores també van aconseguir bones marques. En el Campionat infantil, celebrat a Castelló, es van aconseguir bones marques per part de totes i tots els nadadors, especialment de Luis Miguel Alfaro que va aconseguir una medalla de plata en 100 m braça i una medalla d'or en 200 m braça.

  La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Manises vol donar l'enhorabona a tots els nadadors i nadadores del Club de Natació Fènix.

  ocultar
  Nous èxits del Club de Natació Fènix de Manises
  Subir