12 de noviembre de 2019 12/11/19

Manises participa amb demostracions ceràmiques i danses regionals a la Fira València Turisme

  Manises participa este cap de setmana, del 13 al 15 de maig, amb demostracions ceràmiques i danses regionals a la Fira València Turisme, la fira de les comarques que mostrarà a la plaça de bous de València el potencial turístic dels pobles, tant de costa com d’interior.

  A l’estand que Manises tindrà en esta fira hi haurà una sèrie de demostracions d’artesania ceràmica així com un espectacle de danses regionals per promocionar el treball que a diari fan els nostres artesans i la nostra cultura de ball i música.

  Per començar, el divendres 13 de maig a les 18h serà el moment per a la demostració amb torn de l’artesà Pepe Royo. Ja el dissabte a les 12h la demostració serà de pintura de socarrats amb l’artesà Francisco Álvarez, i per la vesprada a les 18:30h es podrà veure de prop el treball al torn de Drac Ceràmic amb els artesans Conxa Arjona i David Sánchez.

  Es tancarà la fira diumenge, amb més activitats destacades. A les 12h hi haurà una demostració de flors en porcellana, a càrrec de Porcelanas Mercedes i la artesana Mercedes Alcácer. Unes hores més tard, a les 18h serà el Grup de danses Repicó qui farà una demostració del seu art, i mitja hora després la participació de Manises en esta fira de les comarques, es tancarà amb la demostració al torn d’ Arturo Mora i la seua tècnica de reflex metàl·lic.

  El regidor de Turisme de l’Ajuntament de Manises, Javier Mansilla, ha volgut convidar a tots els valencians a participar d’esta oportunitat única ón veure i gaudir de tota l’artesania de la nostra ciutat, i en especial del bon fer dels artistes ceràmics manisers, passant un cap de setmana entretingut i per a tota la família».

  ocultar
  Manises participa amb demostracions ceràmiques i danses regionals a la Fira València Turisme
  Subir