17 de noviembre de 2019 17/11/19

Manises acull un any mes la Festa de la Ceràmica

Manises acull un any mes la Festa de la Ceràmica - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Manises acull un any mes la Festa de la Ceràmica - (foto 2)

  La Regidoria de Turisme en col·laboració amb la Regidoria de Promoció de la Ceràmica ha organitzat, un any més, amb èxit la Festa de la Ceràmica. Durant les jornades de dissabte i diumenge des de les 18:00 hores de la vesprada, a l'avinguda Blasco Ibáñez, va tindre lloc la celebració de la Festa de la Ceràmica de Manises 2016.

  Nombrosos artesans, ceramistes i voluntaris van exposar tècniques ceràmiques com socarrat, rakú, escultura, pasta egípcia, tallers de modelat, de pintura a l'aigua, i de mimbre o demostracions de torn, entre altres.

  Durant els dos dies que va durar la festa, els artesans també van tindre l'oportunitat de mostrar i vendre els seus productes al nombrós públic assistent. Tot va estar amenitzat per actuacions musicals de la SM l'Artística Manisense durant la jornada de dissabte i pel grup Mojito Jazz durant la vesprada de diumenge.

  A més, tots els participants del X Concurs de Dibuix van poder arreplegar la seua camiseta commemorativa de la Festa de la Ceràmica.

  D’altra banda, es va celebrar la V edició del concurs de l'all i oli en el qual van participar al voltant de 60 persones demostrant les seues dots culinàries.

  Al voltant de les immediacions de la Festa de Ceràmica el públic va poder gaudir d'una mostra de cotxes clàssics i d'època amb la II exposició Retromanises.

  El regidor de Turisme de l'Ajuntament de Manises, Javier Mansilla, remarca que «un any més Manises recolza els artesans i apropa el món de la ceràmica a tota la ciutadania tant de Manises com de fora». El regidor de Promoció de la Ceràmica, Xavier Morant, també ha afegit que «en aquest moment la ceràmica no passa pel seu millor moment però entre tots i amb esforç hem de tracta de reflotar aquesta senya d'identitat tan nostra».

  ocultar
  Manises acull un any mes la Festa de la Ceràmica
  Subir