1 de marzo de 2021 1/3/21

L'Ajuntament de Manises s'adhereix a la nova app "Anem"

L'Ajuntament de Manises s'adhereix a la nova app "Anem" - (foto 1)

    L'Auntament de Manises s'ha adherit recentment a la nova APP "ANEM'', una nova ferramenta que permetrà conéixer tots els actes que és fan a la nostra localitat i també a la resta de la Comunitat Valenciana de manera intuïtiva i senzilla. Aquesta Agenda de Novetats i Esdeveniments Municipals que ha posat en marxa la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), ja es pot descarregar a través de Google Play o d'App Store.

    La presentació oficial és va fer el passat 29 de maig al Museu de Belles Arts, donant així a conéixer este nou servei de difusió cultural per als ajuntaments i unes setmanes després es va presentar al nostre municipi per tal de que tots els col·lectius estiguen assabentats de la seua existència i comencen a descarregar-la i per consegüent puguen tindre informació actualitzada de primera mà.

    És tracta d'una APP gratuïta, que confecciona la FVMP, per a tots els municipis i mancomunitats associats amb l'objectiu d'ajudar a difondre de manera eficaç els esdeveniments dels municipis.

    L'objectiu principal d'aquesta iniciativa és la difusió de les activitats municipals, ja que és d'una de les majors preocupacions dels càrrecs públics locals. Actualment la ciutadania ha aprés a disposar de la informació de manera immediata i clara, que amb un colp de vista es tinga la capacitat de decidir si interessa o no, la informació eficient al telèfon en un sol "clic".

    Subir