elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

L’Ajuntament de Manises repulsa i condemna la matança d’Orlando

    La Regidoria de Diversitat Afectivo-sexual de l’Ajuntament de Manises vol mostrar el seu dol i la més absoluta repulsa al terrible atemptant perpetrat pel grup terrorista DAESH a Orlando on han mort 50 persones, en la pitjor matança a tirs en la història dels EEUU i la de més víctimes després dels atemptats de l'11 de setembre de 2001, amb més de 3.000 persones mortes.

    Amb motiu de la projecció demà dimarts a les 18 hores de la Mostra La Ploma als pobles, a les instal·lacions del Centre de Joventut, es guardarà un minut de silenci en senyal de repulsa i condemna. Cal recordar que aquesta mostra és una selecció de documentals i curts LGTB centrats en les diferents realitats que envolten la diversitat sexual i de gènere organitzada per Lambda, Col·lectiu de lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals.

    També se sumarà a l’ acte de repulsa al minut de silenci que es guardarà aquest divendres a les 12 del matí a les portes de l’Ajuntament de Manises i d’altres edificis municipals, per l’últim cas de violència de gènere que ha tingut lloc al nostre país.

    La regidora de l’àrea, Pilar Gómez, ha mostrat el seu dolor i solidaritat amb els familiars de les víctimes d’aquesta mostra d’odi que no deuria de produir-se mai entre éssers humans que som iguals en tot, “en un món sense diferències i vivint sempre la sexualitat pròpia des de la més absoluta llibertat”.

    Subir