4 de marzo de 2021 4/3/21

L’Ajuntament de Manises obri el procés per crear a una borsa de treball de personal operari d’instal·lacions esportives

  L’Ajuntament de Manises ha obert hui el procés selectiu per a iniciar una borsa de treball de personal operari d’instal·lacions esportives després de tancar ahir l’anterior procés corresponent a una borsa de treball social.

  En aquest cas, els candidats optaran a poder ser contractats com operaris d’instal·lacions esportives, mitjançant el sistema de concurs-oposició amb conformitat d'allò previst en les bases específiques de la convocatòria. Les instàncies es podran presentar per Registre General de l'Ajuntament a partir del dia de hui, dimecres 18 de maig, i fins al divendres 3 de juny.

  Les sol·licituds s’han de presentar mitjançant instància dirigida a l' alcalde de la ciutat, Jesús Borràs i Sanchis, amb la documentació requerida i el justificant d’haver ingressat els drets de l’examen que també caldrà fer.

  Segons paraules del regidor de Personal i Recursos Humans de l'Ajuntament de Manises, Manuel Gutiérrez, “en aquest temps hem pogut observar que les borses de treball estan antiquades i per açò, hem decidit realitzar un pla per a traure al llarg de tota la legislatura les borses de treball que cobririen els llocs de treball necessaris per a l'Ajuntament”. A més, el regidor ha afegit que “açò va a permetre també donar oportunitat a major quantitat de manisers que puguen estar en la borsa i per tant, puguen accedir a un lloc de treball dins de la funció pública de l'Ajuntament de Manises mitjançant un procés de selecció transparent”.

  Més informació:
  http://www.manises.es/manisesPublic/manises/ayuntamiento/empleo/Seguimiento-bolsas-trabajo

  Subir