elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

X Concurs de dibuix de Turisme “Festa i Cavalcada de la Ceràmica”

X Concurs de dibuix de Turisme “Festa i Cavalcada de la Ceràmica”

  L'Ajuntament de Manises, a través de la seua Regidoria de Turisme ha fet lliurament dels premis del X Concurs de dibuix “Festa i Cavalcada de la Ceràmica” en el qual han participat 1489 escolars en dues categories (l'A amb alumnes d'entre 1º i 4º de primària i la B amb alumnes de 5º, 6º de primària i 1º de l'ESO).

  Els centres que han participat són els següents: Benjamí Benlloch, Vicente Nicolau, Félix Rodriguez de la Font, Enric Valor, Joan Fuster, Sagrada família i La nostra senyora del Carmen.

  Durant el lliurament dels diplomes el regidor de Turisme de l’Ajuntament de Manises, Javier Mansilla Bermejo, va destacar “la implicació dels alumnes dels diversos centres escolars de la ciutat que han participat en este concurs mostrant la seua visió particular de les nostres tradicions ja que les viuen intensament des de ben xicotets, servint com a escalfament de cara a les pròximes festes patronals que ja estan molt pròximes”. A l’entrega de diplomes també es van sumar, l’alcalde de la població, Jesús Borràs i Sanchis, i els edils responsables d’Educació, Pilar Molina Alarcón, i de Promoció de la Ceràmica, Xavier Morant Verdejo.

  També es van fer lliurament dels premis de la Clavaria de les Santes Justa i Rufina, Montesa productes ceràmics, Ceràmiques Palanca, Conte Contat, Horts del Túria, València Adventure, Llevant EMV, Patronat Provincial de Turisme i l'Associació Valenciana de Ceràmica AVEC-GREMI.

  L'exposició de les obres participants en aquest X Concurs de dibuix “Festa i Cavalcada de la Ceràmica” estarà oberta al públic a l'edifici del Mumaf de Manises fins al 30 de juny.

  Subir