22 de octubre de 2020 22/10/20

La Unió Musical Alqueriense participa en la commemoració del dia de la música Valenciana

La Unió Musical Alqueriense participa en la commemoració del dia de la música Valenciana - (foto 1)

    La commemoració del Dia de la Música Valenciana finalitzà ahir amb un concert celebrat a l'Auditori de Castelló a càrrec de les bandes guanyadores en del XXXV Certamen de Bandes de la Comunitat Valenciana: La Societat Unió Musical Alqueriense, la Societat Unió Musical L'Aurora d'Albatera i la Societat Unió Musical d'Almoradí.

    El concert inaugural de la commemoració es va celebrar al Palau de les Arts Reina Sofia de València el passat 27 d’abril. L’Auditori Adda d’Alacant va ser el segon escenari que va acollir les tres bandes guanyadores, el 4 de maig, i la cloenda d’aquesta commemoració va tindre lloc ahir a Castelló, a l’auditori, escenari on va iniciar aquest trajecte musical per a la Unió Musical Alqueriense fa un any aproximadament, quan es va proclamar guanyadora del Certamen Provincial de Bandes de Música.

    D’aquesta manera, després d’interpretar el pasdoble El Tio Tomás de Carles Romero Melià, Beni-Hamez de Eduardo Nogueroles y Jéssica de Rafael Pascual Vilaplana, finalitzava per a la banda de les Alqueries una enriquidora i emotiva experiència.

    Els concerts realitzats a les tres províncies han estat organitzats per la conselleria de Governació i Justícia a través de la Subdirecció General de Música CulturArts Generalitat.

    Subir