23 de septiembre de 2020 23/9/20

El PSOE projecta la creació d'una sala d'estudi local per a joves i adults

El PSOE projecta la creació d'una sala d'estudi local per a joves i adults - (foto 1)

  El PSPV-PSOE de les Alqueries ha estat treballant per presentar unes propostes realistes i necessàries per a millorar la qualitat de vida dels veïns, com les que es recullen en Cultura i Educació. La més destacada en Educació és la creació d'una sala d'estudi en la localitat per joves i adults. Mª José Ripoll, tercera suplent de la llista del PSOE, explica que «és una necessitat que hem recollit dels veïns i pensem que des del Partit Socialista s'ha de seguir apostant per l'educació i per aquelles mesures que puguen afavorir als estudiants». Ripoll afegeix que «es mantindrà la subvenció per al finançament dels llibres de text així com també es seguirà amb la subvenció destinada a un auxiliar de conversa d’anglès al CEIP Pintor Sorolla». En Educació s'impulsen altres mesures com l'ampliació de l'horari de la biblioteca municipal en període d'exàmens i el manteniment de l'horari extens de la guarderia municipal.

  Per un altre costat, Rosalía Torres, sisena a la llista socialista, destaca sobre Cultura que «es farà una reorganització de la programació cultural de manera que siga trimestral, degut a la creixent demanda d'actes culturals i es seguirà oferint el Cicle de Cinema Independent, projectant pel·lícules de diversos gèneres». Torres també explica que s'incremantarà el nombre de grups del Club de Lectura gestionat des de la biblioteca municipal «perquè hi ha moltes persones al poble que volen formar part d'esta iniciativa».

  Finalment, Mª José Silvestre, novena a la llista del PSOE local, apunta que “treballarem per l'acondicionament de l'antic parvulari per a que es puguen instal·lar més associacions i entitats locals i s'instal·laran punts informatius fixes en llocs destacats de la localitat, com la plaça Major, Sant Ramón, Casal Jove i Casa de la Música i la Dansa per informar a la població de totes les activitats que es duguen a terme».

  Elecciones 2015 en la Comunitat Valenciana

  Elecciones 2015 en la Comunitat ValencianaEntrar en el especial
   4 comentarios
  Curiosidad
  Curiosidad
  23/05/2015 12:05
  hola

  Veo que entiendes de leyes y articulos gracias.

  Subir