Jueves 20 de Septiembre de 2018

Planta la teua botella a les Alqueries

Versión Clásica
Edición Las Alquerías
Sociedad -  lesalqueries
19/11/2013 | elperiodic.com  

Planta la teua botella a les Alqueries

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

El nou projecte de Sabadacasal es diu “Planta la teua botella” i consisteix en la construcció d’un bosc d’arbres de plàstic a partir de les botelles portades por la gent del poble, a més d’altres adorns de tipus nadalenc, que es ficaran en el pati del Casal. A aquest projecte participen també els altres grups del Casal (Centre juvenil, associació Juvenil “Casal SOS” i Casal Jove).

Amb motiu de l’arribada del Nadal, des del Casal Jove volen celebrar aquestes festes des de una actuació comunitària e intergeneracional (al voler implicar al major nombre de persones del poble), anticonsumista (al reflexionar sobre el consumisme que ens envolta), ecològica (re-utilitzant i finalment reciclant el material utilitzat) i sol·lidària (sent el benefici per a un projecte social).

Des del Casal consideren que és una oportunitat per a unir a tots els grups en un projecte comun i visibilitzar el seu esforç, a més de desenvolupar la seva creativitat. A més, avaluaran les conseqüències medioambientals de consumir botelles de plàstic i investigaran sobre solucions de reciclatge o consums alternatius. I utilitzaran els diners aconseguits en la venda de taps en un fi solidari (triat per tot els grups).

Per a aconseguir-ho, demanen botelles de plàstic a tota la comunitat de les Alqueries, que es poden portar al Casal Jove en horari de vesprades o guardar-les i demanar que vagen a arreplegar-les.

Amb les botelles realitzaran tallers creatius els dissabtes en Sabadacasal, i entre setmana els dimarts, dijous i dissabtes, de cinc a sis i mitja (depenent de la seua "productivitat" i gent interessada, ampliaran o disminuiran l'horari de tallers). Es treballarà en xicotets grups. Cada grup pot aportar la seva idea de realització. A més s’han fet quatre comissions de treball que es reunixen al Casal.

El projecte, que es realitzarà durant el mes de novembre i desembre de 2013 al Casal Jove per a concloure l’última setmana abans de Festes. Les fotos i les novetats del projecte s’aniran publicant en els blogs del Casal: sabadacasal.blogspot.com.es y casaljove.lacoctelera.net.

Comparta este artículo
No hay comentarios en el artículo

Si deseas registrar tu nombre e imagen en los comentarios haz
click aquí
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Opinión
14/09/2018 - Desde el Templat
El uso y destino de la Terraza Payà
17/09/2018 - Columna de Michel
“Canto del cisne” de un farsante
12/09/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Toros en fiestas / La Juan Carlos I
19/09/2018 - Picos Pardos
Regurgitando títulos y miserias
16/09/2018 - Chuzos de Punta
Mentiras y exageraciones
Con el soporte de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Les Alqueries
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Aviso Legal | Política de Cookies | Publicidad | Correo: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil