24 de octubre de 2020 24/10/20

Fira del llibre a la plaça

Fira del llibre a la plaça - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Fira del llibre a la plaça - (foto 2)
  Fira del llibre a la plaça - (foto 3)
  Fira del llibre a la plaça - (foto 4)
  Fira del llibre a la plaça - (foto 5)
  Fira del llibre a la plaça - (foto 6)
  Fira del llibre a la plaça - (foto 7)
  Fira del llibre a la plaça - (foto 8)
  Fira del llibre a la plaça - (foto 9)
  Fira del llibre a la plaça - (foto 10)
  Fira del llibre a la plaça - (foto 11)
  Fira del llibre a la plaça - (foto 12)
  Fira del llibre a la plaça - (foto 13)
  Fira del llibre a la plaça - (foto 14)

  Aquest dissabte, 25 d’abril es va celebrar a la plaça major de les Alqueries la ja tradicional Fira del Llibre, organitzada per l’Ajuntament de les Alqueries i la seua tècnica d’esports Encarna Gimeno, amb la col·laboració de les associacions AMPA Pintor Sorolla i associació juvenil “Casal SOS”; dels comerços Llibreria Papereria “Bon Retorn” i Tot a cent de Vicenta Elena; a més de la biblioteca municipal i Casal Jove.

  Com a activitats infantils, va haver-hi una petita excursió en trenet denominada “En busca dels contes” per a infantil i “Viatge en el temps” per a primària, contacontes infantil, castells unflables, pintacares, tallers de creació de corones, de marcapàgines i de flautes andines (aquest últim realitzat pel AMPA). A més, es va realitzar un concurs de dibuix amb els següents guanyadors: d’infantil, Sonia López; de primer i segon, Julia Peña; de tercer y quart, Graciela Alcocer; i de quint i sisé, Nuria Capella i Roger Ventura. El jurat va estar compost per un representant de l'associació juvenil, una representant de l'AMPA i la responsable de la biblioteca.

  Però els protagonistes de la jornada van ser els llibres que es podíen comprar en els estands dels comerços, es podien intercanviar en el estand de l’associació juvenil Casal SOS, i es podien agafar prestat al estand de la biblioteca.

   

   

  Subir