elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Nou curs de monitor d'activitats de temps lliure

Nou curs de monitor d'activitats de temps lliure

  A desembre donarà començament el curs de "Monitor/a d'Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil", homologat per l'IVAJ. GVA Jove i adaptat a la nova normativa de joventut.

  El curs, subvencionat per l'Ajuntament de les Alqueries, està organitzat pel grup de jóvens Casal SOS que gestiona el Casal Jove, conjuntament amb el grup de Betxí "l'Espurna", ambdós membres de l'Associació Provincial de Cases de Joventut de Castelló. Serà impartit per l' Escola d'Animació de la Federació de Cases de Joventut C.V, escola reconeguda i homologada des de 1996.

  Les dates de realització són del 19 de desembre del 2015 al 25 de març del 2016 i s'impartirà en les Alqueries i Betxí. L'horari serà: divendres i dissabtes de 16.00 a 21.00 hores, sent les sessions dels divendres en les Alqueries i les dels dissabtes a Betxí.

  La duració del mateix és de 310 hores, sent 150 h. de l’etapa lectiva i 160 h. de l’etapa pràctica.

  El preu és de 195 euros, encara que hi ha places becades per a aquelles persones que realitzen i finalitzen correctament les pràctiques en el Casal, a les que se'ls tornarà 100 euros del preu inicial.

  L’objectiu del curs és adquirir els coneixements necessaris, teòrics i pràctics, per a poder desenvolupar activitats d’animació sociocultural en un projecte de temps lliure com a monitor/a de xiquets-es i/o joves

  Les persones interessades a realitzar el curs poden inscriure's en el Casal Jove de les Alqueries en horari de vesprades. El termini d'inscripció es mantindrà obert mentres hi haja places disponibles, recordant que aquestes són limitades i es donaran per estricte ordre d'inscripció. L'únic requisit per a poder accedir al curs és tindre 16 anys abans del començament del curs. Per a major informació, es pot consultar directament amb el Casal en el correu electrònic de casaljove@lesalqueries.com o el telèfon 964592374.

   

   

   

  comentarios 18 comentarios
  coñaquer
  coñaquer
  17/01/2016 10:01
  coñaquera

  mientes como una bellaca,,primero aprende a escribir valenciano,,y luego demuestra loq ue dices mis hij@s han jugado y y si no te parece bien como se lleva el futbol,,tienes donde elegir,,burriana villarreal nules onda ,etc etc,,AH NO,,,que tu eres de las que llevan el niño al entrene o pertido y de vas a tus fisgoneos,,o acaso me equivoco???

  Subir