2 de marzo de 2021 2/3/21

10 anys del Casal Jove

10 anys del Casal Jove - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  10 anys del Casal Jove - (foto 2)
  10 anys del Casal Jove - (foto 3)
  10 anys del Casal Jove - (foto 4)
  10 anys del Casal Jove - (foto 5)
  10 anys del Casal Jove - (foto 6)
  10 anys del Casal Jove - (foto 7)

  El Casal Jove de les Alqueries va celebrar este divendres el seu desé aniversari amb un concert de rap en el jardí davant de l'edifici.

  Va comptar en cartell amb el Mc local Resta (que va pujar a l'escenari al seu company Krach per a cantar junts un tema), Hummer Lema i Javi Fi, Label Redd (BRK i Jaike), GVR (Rash, Meta, Go Back), Xoriigrao i G- Nio. El concert, que va començar a les set de la vesprada, va acabar just abans de la traca que passava per davant del Casal.

  L'esdeveniment va comptar amb la presència de nombrosos jóvens de la comarca, de la reina i dames de les festes, així com una important representació de la corporació municipal, i els jóvens de l'associació juvenil del Casal, que es van encarregar de la barra.

  Al finalitzar el concert es va realitzar un sopar amb els grups i representants polítics per a celebrar estos deu anys de Casal i trenta-un com a poble.

  Amb aquesta actuació es volia recuperar l'esperit dels concerts realitzats en este mateix jardí fa uns anys, organitzats per l'associació cultural Pla Redó, coneguts com "Palmera Rock", que potenciaven els grups musicals de jóvens, locals i comarcals. En esta ocasió, es volia donar a conéixer la novedosa producció cultural de rap que hi ha en la comarca i donar veu a la joventut actual en les seues noves manifestacions.

   2 comentarios
  vaya
  vaya
  15/07/2016 12:07
  se coje antes a un mentiroso que a un cojo

  yo pase y no habia mas de 25 personas. Despues que vendan lo que quieran. Y porque fueron las festeras, de las que tanto reniegan ellos

  Subir