elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

L’AVL edita l’obra valenciana completa de Teodor Llorente

  L’Acadèmia Valenciana de la Llengua acaba d’editar, a cura del professor Rafael Roca, un dels màxims especialistes del període de la Renaixença valenciana, l’obra valenciana completa de Teodor Llorente, dins de la col·lecció «Clàssics Valencians».

  El volum que ara veu la llum forma part dels treballs previstos dins de l’Any Llorente que l’AVL va dedicar al poeta des del novembre del 2011 fins a l’octubre del 2012 i que no s’havia pogut materialitzar fins enguany.

  El llibre reunix tota l’obra valenciana completa de Teodor Llorente, tant de poesia com de prosa. La minuciosa tasca de recerca de Rafael Roca ha donat els seus fruïts, ja que, per primera vegada, s’hi han incorporat textos de l’escriptor poc coneguts o, fins i tot, inèdits.

  La present edició, la primera de caràcter crític i la més completa fins al moment, reunix un total de 150 poesies, onze de les quals mai publicades en cap antologia anterior i dos absolutament inèdites, i recull també tota la seua producció coneguda en prosa valenciana.

  L’Acadèmia Valenciana de la Llengua, sensible amb els grans autors valencians, presentarà en breu este segon volum de la col·lecció «Clàssics Valencians»

  Subir