25 de febrero de 2021 25/2/21

EU La Vall renova el seu Consell Polític

EU La Vall renova el seu Consell Polític - (foto 1)

  L’assemblea d’Esquerra Unida La Vall reunida este dijous ha aprovat la renovació dels membres del seu Consell Polític.

  Per una àmplia majoria, els assistents a l’assemblea han aprovat que les persones que formen part del mateix seran: Herminia Montins, Alberto Polo, Mario Llorente, Gema Mena, Marcela Soria, Paco Porcar, Nicolás Monago, Marisa Talamantes, Salomé Castelló, Marc Seguer, Ignacio Gallego, Mª Carmen Arnau, Ernesto Gala, Lourdes Ortiz i un membre del grup municipal.

  En les properes setmanes seran els propis membres del consell els qui escolliran les figures de coordinador i de responsable d’organització, així com les distintes responsabilitats del mateix.

  En paraules del portaveu municipal, Antoni Llorente “ara és el moment idoni de dur endavant una renovació del consell polític que responga al nou paper que estem cridats a jugar al nostre municipi, un moment molt exigent, on la població espera molt més de nosaltres i on hem d’estar a l’alçada de les circumstàncies. Esta renovació del consell municipal mostra que la nostra organització està més forta i viva que mai, hem aconseguit formar un Consell Polític ampli i plural. Estic convençut que el nou Consell Polític garantirà la diversitat d’opinions, l’equilibri, i serà capaç de dirigir la nostra acció de govern així com de mantenir la vida pròpia de l’organització.”

  Subir