elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

El Pont Cooperativa de Lletres celebra a la Vall d’Uixó la VI Trobada anual

El Pont Cooperativa de Lletres celebra a la Vall d’Uixó la VI Trobada anual
  MÁS FOTOS
  El Pont Cooperativa de Lletres celebra a la Vall d’Uixó la VI Trobada anual - (foto 2)
  El Pont Cooperativa de Lletres celebra a la Vall d’Uixó la VI Trobada anual - (foto 3)

  El Pont-Cooperativa de Lletres va celebrar la VI Trobada Literària, a la Vall d'Uixó. La jornada es va iniciar a la sala d'actes de la Biblioteca Municipal "María Dolores García Sánchez", amb les paraules de benvinguda del regidor de cultura de l'ajuntament, David Lluch, a qui el president d’El Pont va fer obsequi d’un exemplar de l'obra "Un pont de lletres per a Carles Salvador", poemari dedicat al mestre i lingüista de Benassal, que es destinarà al fons bibliogràfic de la biblioteca municipal. Inaugurada la jornada, es va celebrar l'assemblea anual de la cooperativa de lletres, en què es van tractar els punts de l’ordre del dia motiu de debat dels assistents.

  Havent donat compliment a un àpat en el paratge de les Coves de Sant Josep, continuà la vesprada dins de les grutes, amb la celebració d’un homenatge dedicat al poeta i soci d'honor d'El Pont, Manel Garcia Grau, dins dels actes que l'associació li dedica durant tot l’any, en el desé aniversari del seu traspàs. Era la primera ocasió en què es celebrava un recital de poesia a l’interior de les coves, amb els llacs com a escenari i les barques com a transport dels versos, fet que va provocar certa admiració entre els sorpresos turistes, els quals van poder gaudir durant la visita del recital practicat pels autors Artur Àlvarez (cançons), Susanna Lliberós Cubero, Josep Porcar, Vicent Sanz Arnau, Reis Lliberós Monfort, Vicent Jaume Almela, Manel Pitarch, Rosa Miró Pons, Josep Lluís Abad i Toni Pitarch.

  Amb aquesta imatge plàstica de la fusió entre les veus poètiques i la cadència suau de les aigües tranquil·les, es va cloure la jornada organitzada pels escriptors d’El Pont i celebrada amb la col·laboració i acolliment de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó.

  El Pont Cooperativa de Lletres és una entitat de caràcter intercomarcal que associa escriptors i estudiosos de la literatura, amb l’objectiu de difondre l’activitat literària en llengua catalana al nostre territori.

  Subir