elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

EU critica la insuficient baixada de l’IBI per al 2015

EU critica la insuficient baixada de l’IBI per al 2015

    La regidora d’Esquerra Unida de l’Ajuntament dela Valld’Uixó, Herminia Montins, ha criticat hui la baixada insuficient de l’impost de l’IBI urbà  per a l’any 2015 i ha recordat que el seu grup municipal va demanar que es baixarà més per a que la pujada no es  notara tant  a les butxaques de les famílies valleres.

    “El grup municipal d’Esquerra Unida hem demanat en diverses ocasions que es rebaixara el tipus impositiu per a que les contínues pujades de l’IBI no foren tan elevades, però el PP de Clavell no ens ha escoltat mai, sense fer cas a les peticions que ens han traslladat molts veïns i veïnes del poble”, ha afirmat.

    “Ara, el PP baixa una mica l’impost, quina casualitat, perquè saben que l’any que ve és any electoral i comencen a fer les mesures populistes i electoralistes a què tenen costum i que ja no els funcionen.  Només cal mirar i comparar els rebuts d’estos últims anys del govern municipal del PP per veure quina ha sigut la pujada de l’IBI. Per més que l’equip de Clavell intente enganyar i manipular a la gent amb xifres, no poden amagar  la seua falta de voluntat en posar facilitats a les famílies per poder fer front a les seues obligacions tributàries”.

    “Des d’Esquerra Unida hem demanat en moltes ocasions que es rebaixe l’IBI i el PP no la volgut, però també hem insistit en la necessitat de que les persones que tenen més dificultats per poder pagar este i altres impostos,  per la seua precària situació econòmica, aplaçaren el pagament fins que pogueren pagar-los i sense cap recàrrec en el rebut. El PP sempre ha votat que no a esta proposta d’Esquerra Unida, posant en evidència la falta de sensibilitat i de voluntat del PP en ajudar als vallers i valleres en els moments tan difícils que estan passant”.

    Subir