Martes 21 de Agosto de 2018

Les III Jornades de Sensibilització amb l’autisme es tanquen el proper dijous 13 de juny amb la projecció del video de l'Aula CIL de l’Eleuterio Pérez

Versión Clásica
Edición La Vall d'Uixó
Sociedad -  lavall
11/06/2013 | elperiodic.com  

Les III Jornades de Sensibilització amb l’autisme es tanquen el proper dijous 13 de juny amb la projecció del video de l'Aula CIL de l’Eleuterio Pérez

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

L’escola Eleuterio Pérez de La Vall d’Uixó ha celebrat la setmana del 3 al 7 de Juny les III Jornades de Sensibilització amb l’autisme.

El centre compta des de fa 5 cursos, amb una AULA CIL (de comunicació i llenguatge) on assisteixen alumnes que utilitzen recursos especialitzats que els ajuden a millorar la seua comunicació. A l’aula CIL s’utilitzen els PICTOGRAMES per facilitar la comunicació dels alumnes, tant en la comprensió com l’expressió.

Aquest curs els professionals de l’aula han volgut mostrar a tota l’escola què són els pictogrames, com els utilitzen els alumnes i per aixó han gravat una pel·lícula que durant aquesta setmana han vist a totes les classes, com a cloenda de les jornades aquest dijous 13 de Juny es farà una projecció per a families, professionals i representats de l’administració junt a una exposició de totes les activitates realitzades.

A més del video, s’han fet diverses activitats adaptades a tots els cursos d’infantil i primària:, en el cicle d’infantil els xiquets han fet l’activitat: “ escrivim amb pictos”, en el primer cicle de primària “creem una història social per a educació física”, en segon cicle: “ les normes de la classe amb pictos” i en tercer cicle, concurs: “ ajuda’ns a crear nous pictogrames”. L’activitat central ha estat pictografiar totes les dependències del centre per tal d’adaptar l’entorn i caminar conjuntament cap a una escola cada volta més inclusiva.

Comparta este artículo
No hay comentarios en el artículo

Si deseas registrar tu nombre e imagen en los comentarios haz
click aquí
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Opinión
14/08/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
¡Taxi! /Arenal / Mafia leonesa
16/08/2018 - El Puntero
Los Puertos Marítimos Claves
20/08/2018 - Columna de Michel
El estado ”catalanazi” y el PSOE
18/08/2018 - Reflexionando, que no es poco
El 17 de agosto: España con Cataluña
Con el soporte de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com La Vall d'Uixó
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Aviso Legal | Política de Cookies | Publicidad | Correo: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil