elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Montins (EU): “Crearem més places d’Educació Infantil”

Montins (EU): “Crearem més places d’Educació Infantil” - (foto 1)

    La candidata a les eleccions municipals per Esquerra Unida, Herminia Montins, ha explicat l’aposta del seu grup per l’educació pública i de qualitat, amb mesures concretes per a garantir la suficient oferta de places públiques des dels 0 anys fins a Batxillerat i la Formació Professional.

    “Cal fer una aposta ferma i decidida per l’educació pública a la Vall, garantint que tot alumne o alumna tinga una plaça a qualsevol dels nostres centres educatius. Per això, exigirem a la Conselleria les reformes i millores que tanta falta fan, com les del CEIP Rosario Pérez, pendents des de fa molts anys i impulsarem una Escola Infantil Municipal. També demandarem a la Conselleria l’ampliació de l’oferta de Cicles Formatius i promourem la formació ocupacional. Des de l’Ajuntament fomentarem la formació humana i l’educació en valors ambientals, pacifistes, solidaris, igualitaris, afectiu-relacionals i de cultura local”.

    “A més, revertirem l’acord de regalar terrenys públics per a construir escoles privades, crearem el Fòrum per l’Educació on estiguen representats tots els sectors de la comunitat educativa i impulsarem la innovació educativa i programes de formació per a docents”.

    Per finalitzar, la candidata d’esquerres ha afegit que “en Esquerra Unida no ens oblidem dels estudiants que cursen els seus estudis universitaris i d’altres fora de la Vall. Per a este col·lectiu en concret, crearem una línia d’ajudes al transport d’estudiants i fomentarem l’ús de vehicles compartits”.

    Subir