24 de febrero de 2021 24/2/21

Compromís celebra la 7a Festa Estellés Marina Baixa

Compromís celebra la 7a Festa Estellés Marina Baixa - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Compromís celebra la 7a Festa Estellés Marina Baixa - (foto 2)

  Compromís celebra Festa comarcal en homenatge a Vicent Andrés Estellés, que tindrà lloc el 15 d’octubre a la Nucia. “és una de les dates marcades al calendari de Compromís, la celebració del sopar i recital poètic en homenatge al nostre poeta més universal, Vicent Andrés Estellés”, afirma el regidor i portaveu de Compromís a l’Ajuntament de la Nucia, Pep Pastor.

  Per a la celebració Pastor, com a regidor i portaveu del Grup a l’Ajuntament de la Nucia, va presentar la sol·licitud a principis de setembre, demanant la plaça de l’Almàssera per a la celebració de dita festa. Finalment, a octubre, un mes més tard, deneguen la sol·licitud al·legant que hi ha una actuació a l’Auditori i que podrien haver problemes pel so de les dues activitats i per la gent. Tot seguit, va presentar per registre un nou escrit, demanant un altre emplaçament per a la festa entre 5 que proposaven. Finalment s’ha cedit la Capelleta de Sant Rafel sense cap tipus de material tècnic dels quals disposa l’ajuntament, com són cadires, taules i punt de llum.

  En paraules de Pastor “Pretenen que no fem l’activitat, donat que no és organitzada per ells. Primer ens neguen la plaça de l’Almàssera amb motius que ens podrien haver donat a la setmana de sol·licitar-ho, però tarden un mes a contestar. Finalment acorden, el passat dilluns, cedir-nos la Capelleta de Sant Rafel, obligant-nos a acabar a les 23h i no a les 00h com volíem. Per si no fóra poc, redacten la resposta dimarts i si no em presente dijous a l’ajuntament no me la donen.” D’aquesta manera, prossegueix, “després bé que tallen tot el nucli urbà per a qualsevol cosa, i també deixen de tot a qualsevol esdeveniment, siga organitzat per una associació pública o privada. També quan el PP celebra reunions, dinars, etc. tenen de tot que els deixa l’ajuntament però a la resta no.”

  Per acabar, Pastor demana l’assistència a la Festa “Malgrat totes les traves, el pròxim dissabte dia 15 a les 20:30h celebrarem la 7a Festa Estellés a la Nucia, a la Capelleta de Sant Rafel. Farem sopar de cabasset i recital poètic, i a més comptarem amb l’actuació de 3 grups, com són Vers al Vent, Laura Díaz i Guayaband, aquest últim de la Vila Joiosa. Des d’ací vull convidar a tota la comarca a la festa, que també serà de protesta pels impediments municipals a la seuacelebració.”

  Subir