Raquel Landín i Hassane Aouchar triomfen en la 10k Godella Nicobocco

• Landín va aconseguir la seua segona victòria absoluta i manté intactes les seues opcions davant l'atleta del Cárnicas Serrano Mª José Cano, que va ser segona en la sisena prova del circuit de carreres de la Diputació

Raquel Landín i Hassane Aouchar triomfen en la 10k Godella Nicobocco - (foto 2)
Raquel Landín i Hassane Aouchar triomfen en la 10k Godella Nicobocco - (foto 3)
Raquel Landín i Hassane Aouchar triomfen en la 10k Godella Nicobocco - (foto 4)
Raquel Landín i Hassane Aouchar triomfen en la 10k Godella Nicobocco - (foto 5)
Raquel Landín i Hassane Aouchar triomfen en la 10k Godella Nicobocco - (foto 6)

El Circuit de la Dipu ha arribat a l'equador del calendari amb la 10k Godella Nicobocco, que va coronar de nou a Hassane Aouchar com a vencedor absolut mentre que el triomf femení li'l va anotar Raquel Landín. Un total d'1.011 atletes van aconseguir creuar la meta del 10k, dels quals un 20% eren dones. El Never Stop Running, la Colla de Córrer el Parotet i el Burjarunners van ser els clubs que més corredors van aportar.

Raquel Landín va aconseguir la seua segona victòria absoluta i manté intactes les seues opcions davant l'atleta del Cárnicas Serrano Mª José Cano, que va ser segona encara que es manté al capdavant de la general. Landín es va imposar amb un temps de 38'20" molt similar al que li va donar la victòria a Manises. La tercera absoluta i primera de la seua categoria de veteranes va ser Patricia Montalvo. Mª Antonia Serrano Jareño es va imposar en veteranes B. Rachael Hughen va ser la guanyadora promesa, Mª José Miguel Muñoz va vèncer en Veteranes C, mentre que el triomf en juniors li'l va portar Nerea García, del Cárnicas Serrano.

En la categoria masculina, Hassane Aouchar segueix llançat cap a un nou títol en el Circuit de la Dipu. Fins avui l'atleta del Gaes solament havia cedit a Manises, quan va sucumbir davant el seu compatriota Ouais Zitane, a priori l'únic rival que li pot plantar cara en la classificació general. Aouchar va vèncer de manera contundent, amb 1'22" d'avantatge respecte a Zitane, i va aconseguir per segon any consecutiu rebaixar el seu propi rècord en el circuit de Godella, la qual cosa li va suposar un premi extra. El podium absolut del 10k Godella Nicobocco ho va completar el també atleta del Gaes: Khalifa Zarhnoun.

En la resta de categories, Antonio Cubero de la SD Correcaminos es va portar el triomf de la categoria promesa; Miguel Angel Plaza va vèncer en Veterans B; Xavi Pons del Correliana va guanyar entre els atletes Juniors; i el Veterà C del Galápagos Miguel Ruiz Villena aconseguia la seua quarta victòria de categoria en la present edició del Circuit.

El circuit de la Dipu continuarà el pròxim 28 de juliol amb el 10k de l'Eliana, prova que repeteix un any més en el calendari degà i que en 2018 cumplirà el seu trigesimosexta edició.