13 de diciembre de 2019 13/12/19

La Junta Local de Festes fa una valoració «molt positiva» de les Festes 2018

La Junta Local de Festes fa una valoració «molt positiva» de les Festes 2018 - (foto 1)

  El darrer dimarts 11 de setembre es va celebrar la reunió d'avaluació de les Festes 2018, que va estar presidida per la regidora de l'àrea, Tatiana Prades, i a la qual van acudir tots els membres de la Junta Local de Festes en representació de les distintes penyes, clavaries i festers.

  Segons ha comentat Prades, «la gent té una molt bona sensació de les festes, pensen que han anat molt bé i no ha hagut pràcticament cap incident. A més, hem treballat tots junts i hem aconseguit que els actes més nous i els més tradicionals convisqueren amb una molt bona acollida».

  Pel que fa als aspectes a millorar, «tots hem coincidit que hi ha alguns actes que deurien ser repensats», ha dit la regidora. Per exemple, en el cas del pregó de festes es pretén fer algo diferent i no limitar-se a una lectura dels actes. També es vol millorar l'acte d'interpenyes, amb una xaranga i una cercavila més potent. D'altra banda, es vol recuperar la música en directe per oferir alguna nit diferent, amb grups de rock que feia anys sí que es veien a les festes de Godella.

  Per últim, Prades ha aprofitat per fer una crida als joves que vulguen ser clavaris del Salvador i clavariesses del Rosari, doncs de cara a l'any que ve no hi ha (tot i que les clavariesses d'enguany, que es conformaran com a nova penya, ajudaran en esta festivitat com a voluntàries). El que sí es recuperarà, després de molts anys, serà la festa de Sant Antoni.

  ocultar
  La Junta Local de Festes fa una valoració «molt positiva» de les Festes 2018
  Subir