2 de marzo de 2021 2/3/21

Xavi Castillo tanca la temporada del Teatre del Raval de Gandia

Xavi Castillo tanca la temporada del Teatre del Raval de Gandia - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Xavi Castillo tanca la temporada del Teatre del Raval de Gandia - (foto 2)

  El Teatre Raval de Gandia acull demà divendres l’espectacle de cloenda de temporada Xavi Castillo News! de Pot de Plom. Xavi Castillo ens acostarà les notícies del diari de la manera irreverent que el caracteritza amb el seu humor incombustible i la seua particular lectura de l’actualitat. La improvisació de l’intèrpret alcoià assegura les rialles del públic que podrà assabentar-se d’allò que passa al món de la televisió i la premsa des de la sàtira i l’humor. L’espectacle tindrà lloc a les 21h00 i l’entrada en taquilla costarà 15 €. Es pot adquirir de manera anticipada per 12 €, a les oficines del Teatre del Raval (C/Sant Ramon, 8 Gandia), de 9:30 a 14:30h. Cal assenyalar, per a les persones interessades, que les entrades estan a punt d’exhaurir-se.  

  Amb aquest espectacle el Teatre del Raval de Gandia clou la temporada d’enguany i ja en van cinc des que aquest espai es va reobrir a mans de LaCasaCalba després que l’anterior gestora, Pluja Teatre, baixara el teló en 2013.

  Abans, però, de donar pas al descans estiuenc del Raval, el pròxim divendres 28 de juny està previst un sopar al carrer del teatre amenitzat amb la música en directe que portaran diverses formacions vingudes d’Anglaterra, Holanda i Ghana. Es tracta d’una festa participativa, oberta a tots els públics i, per tant, gratuïta, i en què LaCasaCalba presentarà el cartell del Festival Desllunat 2019, la trobada d’arts en viu sense sostre que enguany complix 15 edicions i que tindrà lloc a la Platja de Tavernes de la Valldigna el 19 i 20 de juliol.

  Teatre Escola del Raval

  Per la seua banda, l’alumnat del Teatre Escola del Raval va prendre l’escenari de la sala el passat dilluns per mostrar al públic el treball realitzat este curs de la mà de les professores Almudena Perelló i Maria Josep Gonga. L’escola del teatre, que funciona des de fa 4 temporades, es desenvolupa des d’octubre a maig al mateix Teatre del Raval i enguany ha comptat amb la participació de 36 alumnes d’entre 3 i 14 anys.

  El passat dilluns a la vesprada, amics, amigues i familiars dels artistes van omplir la sala del Raval que va acollir tres muntatges, Oz! i Pinotxo, versionats per la mateixa professora Almudena Perelló amb els més menuts de l’escola i Assassinat a Hollywood, d’Adelaida Frías, adaptada per Maria Josep Gonga i amb la interpretació dels més majors.

  El Teatre Escola del Raval ha obert les matrícules per al proper curs amb ofertes per als que s’inscriguen abans d’acabar l’estiu.

  Subir