7 de marzo de 2021 7/3/21

Una vintena de persones es matriculen al curs de cant de gospel de la UPG

Una vintena de persones es matriculen al curs de cant de gospel de la UPG - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Una vintena de persones es matriculen al curs de cant de gospel de la UPG - (foto 2)

  La Universitat Popular de Gandia en col•laboració amb la Junta de Districte Roís de Corella va llançar en la programació del 2on Quadrimestre una oferta, si més no, curiosa. Es tracta de la creació d'un cor de gospel, una música d'arrels afroamericanes i tocs de jazz interpretada habitualment en esglésies o rituals festius. Efectivament, la curiositat de la proposta ha fet que més de vint persones s'hagen apropat a informar-se i a inscriure's en esta incipient coral que començarà a fer els primers assajos en passar les falles i que tindrà, en un primer cicle, una durada de tres mesos. No cal que les persones interessades tinguen coneixements previs o experiència musical, ja que el curs tindrà com a un dels seus objectius la pràctica de tècniques vocals a càrrec de la monitora Mavi Llorente, experta en cant. Les classes s'impartiran en el Centre Social Roís de Corella tots els dijous de 20,30 a 22 h. Cal destacar que la gran majoria de persones matriculades són dones d'edats que van dels 25 als 65 anys.

  Els organitzadors esperen que es consolide esta iniciativa i vaja creixent també amb veus masculines. En el mes de juny ja podrem comprovar els avanços realitzats amb la mostra de cançons que estrenaran en l'acte de fi de curs de la UPG

  El período de matrícula continua obert. Les persones interessades poden passar per la UPG o pel CS Roís de Corella (C/Laval) per informar-se i incorporar-se a esta iniciativa que comença a donar les seues primeres passes inicialment amb un grup de més de vint apassionats i curiosos per l'atractiva música de gospel.

  Subir